Hier vind je meer indormatie over het werken met een CV-website

Zoektocht

Deze pagina heet niet voor niets ‘zoektocht’, want vandaag de dag is het best een zoektocht om een nieuwe baan te vinden die bij mij past.  Door het Coronavirus zijn er minder vacatures, maar meer werkzoekenden. Ook begint wellicht mijn leeftijd mij tegen te werken. Maar hé, ik neem wel een bak vol ervaring mee!

Toch is de kans op een perfecte match kleiner geworden. Da’s een feit. En toch ben ik op zoek naar die ene, leuke baan, waar ik heel blij van word. Heb jij die baan voor mij?

Mogelijke functies

Als Facilitair coördinator of Specialist binnen een bedrijf ben ik op mijn best. Ik ben oprecht blij als ik mensen kan helpen bij hun facilitaire vraagstukken. Of dit nu op strategisch niveau is of op operationeel niveau. Ik heb op verschillende niveaus gewerkt binnen de facilitaire organisatie (van Servicedeskmedewerker tot Manager) en heb me ontwikkeld tot een echte generalist, waardoor ik van vele markten thuis ben.

Door mijn ervaring in het facilitaire werkveld, kan ik als Office Manager of Management Assistent heel snel schakelen. Ik ben praktisch ingesteld en los problemen zo snel mogelijk op. Servicegericht zijn is mijn tweede natuur geworden. Ik ben een enthousiast iemand, die hospitality hoog in het vaandel heeft staan. Ik vind afwisseling in mijn werk heel fijn, dat geeft me energie. Ik ben goed in het opmaken van documenten en vind het leuk om met online marketing bezig te zijn. Maar ik kan ook goed plannen en structuur brengen daar waar dat nodig is. Kortom, ik ben voor veel dingen inzetbaar en kan goed multi-tasken.

Als Projectleider/-manager/-assistent ben ik iemand die zich goed kan inleven in de hectiek van een organisatie. Ik heb diverse projecten uitgevoerd binnen de Rabobankorganisatie. Ik ben praktisch ingesteld en los problemen zo snel mogelijk op. Door het brengen van structuur en organisatie monitor ik de voortgang en kan ik ook snel schakelen.

Als Virtueel Assistent ben ik jouw rots in de branding. Ik kan voor jou die activiteiten uitvoeren waar jij niet zo blij van wordt, geen tijd voor hebt of de kennis en kunde mist.
Mijn specialisme is ‘generalist zijn’. Ik ben van vele markten thuis en kan daarom ondernemers breed ondersteunen met uitvoerende werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beheren van jouw sociale media en website, het inboeken van facturen, maar ook het regelen van visitekaartjes of het maken van die ene leuke uitnodiging. En natuurlijk wil ik graag jouw sparringpartner zijn. Door mij in te huren, krijg jij weer meer tijd en energie om dat te doen waar je blij van wordt, namelijk ondernemen!

Mijn hart gaat uit naar...

Functiebeschrijvingen

Nog even dit