Hier vind je meer indormatie over het werken met een CV-website

Ja, ik zou heel graag

in mijn rol als Officemanager over een paar jaar tickets voor New York willen bestellen!

Graag stel ik mij aan jullie voor.

Vacature Officemanager

Aangenaam

Mijn naam is Janneke Schokker, woonachtig in Ommen. 31 jaar geleden ben ik bij een waterschap gestart als post- en archiefmedewerker. Na een kortstondige juridische carrière heb ik in 1995 de overstap gemaakt naar het facilitaire werkveld. Eerst bij het waterschap en later bij de Rabobank. Binnen deze organisaties heb ik me ontwikkeld tot een generalist, die van vele markten thuis is.

Ik wil graag mijn vaardigheden, ervaring, kennis én enthousiasme inzetten om jullie te ondersteunen en te ontzorgen, zodat jullie óók dat kunnen gaan doen waar jullie blij van worden!

Checklist ervaringen

Wat ben ik?

Structuurbrenger

Ik werk met actielijsten en rapportages voor een goed resultaat. Dat brengt duidelijkheid. Ook ben ik goed in het maken en structureren van processen
#organiseren #plannen

Mooimaker

Ik ben goed in het mooi maken van rapportages, maar natuurlijk let ik ook goed op de inhoud. Ik denk graag mee!
#communicatie #letopdetails

Probleemoplosser

Ik schakel snel wanneer dat nodig is en pak aan daar waar dat nodig is. #klantgericht #ontzorgen #aanpakker #oplossingsgericht

Verbinder

Ik maak snel contact met mensen en beweeg me gemakkelijk door een organisatie
#samenwerken
#netwerken
#contact

Dit breng ik

HBO-opleiding

Ik heb twee HBO-opleidingen: HEAO-economisch-juridisch en FM

Ervaring

Ik heb veel praktische ervaring, ook op ICT-helpdeskniveau. Dit kan ik goed bij TeamValue inzetten

Oplossingsgericht

ik vind het leuk om mee te brainstormen en mee te denken hoe concepten verder geïmplementeerd kunnen worden

Ondersteuner

Servicegericht zijn zit in mijn DNA. Ik doe graag iets voor een ander

Communicatief

Ik ben communicatief zeer vaardig, mondeling én schriftelijk, met een voorkeur voor Jip en Janneke taal

Origineel

Ik hou er van om zaken anders dan anders te doen

#blijei

Nog even dit

Ik heb een facilitaire achtergrond. Maar ik ben me aan het heroriënteren op de arbeidsmarkt. Het laatste jaar heb ik veel in mezelf geïnvesteerd op het gebied van Virtueel Assistent / Officemanagement-achtige taken. Zo heb ik leren werken met Trello en Canva, ben ik actiever geworden op Sociale Media, heb ik geleerd om een website (deze!) te maken, maar heb ik inmiddels ook basiskennis over boekhouden en facturen maken in huis. En ik merk dat ik steeds minder terugverlang naar een (coördinerende) baan binnen de facilitaire wereld, omdat ik een functie als bijvoorbeeld Officemanager veel leuker vind om te doen.

Ik heb natuurlijk ook op jullie website gekeken. Naast dat ik al blij werd van de inhoud van de functie als Officemanager, vind ik het super om te zien hoe jullie je profileren als bedrijf en werkgever. En de manier waarop jullie mensen werven dwingt de sollicitant ook om niet zijn standaardriedeltje af te draaien (iets waar ik sowieso al een hekel aan heb en niet kan, maar dit terzijde), maar om echt iets specifieks voor jullie te maken/in te vullen. Echt anders dan anders en daar hou ik van. En daar zit m.i. ook een deel van de match. 

Ik zou graag bij jullie Team werkzaam willen zijn!

Anderen aan het woord

Hey Janneke, je gedrevenheid, zorgvuldigheid en creativiteit zullen vast ergens zeer welkom zijn, t.a.v. facilitair en/of office management. Succes!
Ina Nijhuis-Grobbe
Oud-leidinggevende Rabobank
Ik wens je een leuke job en passende werkomgeving. Met jou in de gelederen groeit een team. Samen sterk! Succes.
Simon Lenten
Leverancier

En verder...

Natuurlijk

heb ik een CV. Deze website is mijn CV. Door op ‘Klik hier voor home’ te klikken kom je uit op mijn homepagina. En door daar op de >> van elk boxje te klikken, krijg je meer informatie.
Toch liever een papieren CV? Via onderstaande knop is deze te downloaden. Ook heb ik de inhoud van deze pagina in een pdf gezet. Deze kan via de knop ‘Printscreen’ worden gedownload.

Deze specifieke pagina is speciaal voor deze vacature gemaakt en is alleen via de ontvangen link te openen.

Ik hoop dat deze sollicitatie aanleiding geeft voor een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Ik zou dat heel erg leuk vinden!

Hartelijke groet,
Janneke