Hier vind je meer indormatie over het werken met een CV-website

Referenties

Natuurlijk wil je graag weten wat voor iemand ik ben. Op deze website vind je veel informatie over mij. En je hebt vast al een beeld gekregen. Maar ik kan me voorstellen dat je ook wel wilt weten hoe andere mensen het ervaren om met mij te werken. Op deze pagina heb ik een aantal reacties geplaatst van oud-collega’s en vrienden die ik spontaan ontvangen heb als aanbeveling, of als reactie op een bericht op Linked In of Facebook. 

Anderen aan het woord

Aanbeveling Linked in (oktober 2020)

We kennen elkaar al heel lang, maar hebben pas dit jaar voor het eerst samengewerkt. Dat Janneke extravert, expressief, creatief en intelligent is wist ik al. Nu heb ik ontdekt dat zij ook: haar opdracht goed formuleert en conform planning uitvoert, uitstekend luistert en in begrijpelijke taal schrijft, prachtige zelfontwikkelde sjablonen gebruikt en desgewenst nieuwe maakt, prima kan presenteren en prettig contact houdt met opdrachtgever en projectteam. Je kunt Janneke 'om een boodschap sturen'; ze is betrouwbaar, flexibel en resultaatgericht.
Alice Wösten-Kreeft
Opdrachtgever

Persoonlijk bericht Linked In (november 2020)

Beste Janneke, we hebben allebei bij de Rabobank gewerkt… Ik zie dat je enorm je best doet om je bewezen kwaliteiten met anderen te delen. Ik onderstreep en bevestig graag dat jij een enorme topper bent in facility management, en tegelijkertijd een “mensen mens” bent. Dat kan niet iedere facility manager op zijn/haar conto schrijven. JIJ wel, succes en geluk. Dank voor wat je in je functie voor mij als manager deed!
Naam bekend bij mij
Collega Rabobank

Reactie Linked In (Januari 2021) bij CV verkiezing van het jaar

Eigenlijk zou Janneke helemaal niet mee moeten doen, omdat ze inmiddels een fijne baan heeft gekregen. Werkgevers, je weet niet wat je mist 😉
Bert Couperus
Oud-leidinggevende Rabobank

Reactie Linked In (Januari 2021) bij taggen bij vacature

Janneke, lekker dat X zo talent in zijn schoot geworpen krijgt #ikwildatook
Rop Spanjaard
Oud directeur FM RAbobank NL

Reactie Linked In (Juni 2020) bij delen bericht

Janneke is de leukste, trouwste én zorgvuldigste. Wie?
Marian Nissink
Schrijf- en businesscoach

Reactie Linked In (oktober 2020) bij bericht

Hey Janneke, je gedrevenheid, zorgvuldigheid en creativiteit zal vast ergens zeer welkom zijn, t.a.v. Facilitair en/of office management. Succes!
Ina Nijhuis-Grobbe
Oud-leidinggevende Rabobank

Aanbeveling website (mei 2020)

Ik ben eigenaar van Van Oorschot Adviesdiensten. Ik ben werkzaam bij waterschappen en ik hou me met name bezig met waterrecht. Janneke heeft in nauw overleg met een extern (reclame) bureau de huisstijl van mijn bedrijf ontworpen. Daarnaast heeft zij formats gemaakt voor o.a. brieven en facturen. Ik doe regelmatig een beroep op haar voor het oplossen van ICT problemen, het schrijven van teksten en het ontwerpen van allerlei uitingen. Zij werkt snel en accuraat en zij weet heel goed tot de kern van de vraag door te dringen. Ik krijg dan vrijwel altijd een pasklare oplossing. Haar kracht ligt in het gebruik van taal en het opmaken van documenten.
Jan van Oorschot
eigenaar Van Oorschot Adviesdiensten

Reactie Linked IN bericht (juni 2020)

Heej Janneke, ik vind dat je nog veel beter in 'mooi maken' bent dan dat je in dit voorbeeld [op Linked In] laat zien! 😊 Je bent mega origineel en weet de boodschap op een super creatieve, vernieuwende manier te brengen! Zo heb ik je in ieder geval als collega ervaren. Succes hè!
Yvonne Boerrigter
oud-collega Rabobank

Reactie Linked IN bericht (juni 2020)

Ik wens je een leuke job en passende werkomgeving. Met jou in de gelederen groeit een team. Samen sterk! Succes.
Simon Lenten
Grafisch Vormgever

Reactie Linked IN bericht (juni 2020)

Janneke is niet alleen een “mooi maker” maar ook nog eens een mooi creatief mens. Succes!!
Brigitte Groothuis
oud-collega Rabobank

Reactie Facebook Janneke zoekt een baan (juni 2020)

Ontzettend inspirerend hoe je dit doet Janneke! Gaat zeker lukken zo!

Steffen Ossinga
Vriend van lang geleden

Reactie Facebook Janneke zoekt een baan (juni 2020)

Wat heb je hard, origineel, enthousiast en vooral zoals jij bent gewerkt aan je bedrijf. En dan ineens als een echte ondernemer ook besluiten dat het genoeg is. Want ook dat hoort bij ondernemerschap weet ik. [...]
Vanessa Karel
ex-showband Jubal

Reactie Facebook Janneke zoekt een baan (januari 2020)

Hoi Janneke, zo herkenbaar: jezelf verkopen zo moeilijk vinden. Ik weet zeker dat jij daar ook stappen in gaat zetten, grote stappen. Want je hebt nog een geweldig talent: jij schrijft heerlijk! Je verhalen zijn prachtig om te lezen, aanstekelijk. En daarmee gaat het je, misschien met wat hulp, lukken! Ik heb je tekst bij de link naar linkedin gelezen, en ook die leest lekker. Een ontspannen tekst ( ik weet niet of een tekst ontspannen kan zijn, maar zo leest het voor mij😉) die mij in elk geval aanspreekt.
Ineke Donker
MedeCursist Schrijfcursus