Hier vind je meer indormatie over het werken met een CV-website

Ja, graag!

Ik wil graag samen met de andere medewerkers van de afdeling Facilitaire Zaken en Veiligheid studenten, medewerkers, bezoekers en leveranciers van het Deltion College verleiden, laten beleven en (ver)binden.

Graag stel ik mij aan jullie voor.

Vacature Contractmanager Facilitaire Zaken

Hoe je het beleeft is hoe je het onthoudt

– Gastvrijheid in Bedrijf –

Aangenaam

Mijn naam is Janneke Schokker, facilitair professional uit Ommen. 31 jaar geleden ben ik bij een waterschap gestart als post- en archiefmedewerker. Na een kortstondige juridische carrière heb ik in 1995 de overstap gemaakt naar het facilitaire werkveld. Eerst bij het waterschap en later bij de Rabobank. En dat werkveld bevalt me prima. Daarom ga ik graag bij het Deltion College aan de slag als Contractmanager Facilitaire Zaken. 

Ik wil me graag inzetten om er voor te zorgen dat leveranciers de beste producten en diensten leveren, waardoor er een plezierige en veilige (werk)omgeving ontstaat. En waarmee studenten en medewerkers ontzorgd kunnen worden.

 

Checklist ervaringen

Wat ben ik?

Structuurbrenger

Ik werk met actielijsten en rapportages voor een goed resultaat. Dat brengt duidelijkheid. Ook ben ik goed in het structureren van processen #organiseren #plannen

Mooimaker

Ik ben goed in het mooi maken van rapportages, maar natuurlijk let ik ook goed op de inhoud. Ik heb een vlotte schrijfstijl #communicatie
#letopdetails

Probleemoplosser

Ik ga graag met mensen in gesprek om hen verder te helpen met hun facilitaire problemen
#klantgericht #aanpakker
#ontzorgen

Verbinder

Ik maak snel contact met mensen en beweeg me gemakkelijk door een organisatie
#samenwerken #gastvrijheid

Dit breng ik

HBO-opleiding

Ik heb twee HBO-opleidingen: HEAO-economisch-juridisch en FM

Ervaring

Ik heb meer dan 25 jaar facilitaire ervaring, waarvan minimaal 10 jaar als verantwoordelijke voor inkoop en contracten Ik heb twee jaar in een leveranciersrol gezeten

Gastvrij

Servicegericht zijn zit in mijn DNA, ik doe graag iets voor een ander

Goede 2e 'man'

Ik gedij goed in een organisatie als ik de 2e 'man' mag zijn. Ik kan goed meedenken op strategisch niveau, maar voer ook graag de plannen uit

Communicatief

Ik ben communicatief zeer vaardig, mondeling én schriftelijk, met een voorkeur voor Jip en Janneke taal

Origineel

Ik hou er van om zaken anders dan anders te doen.

Collega's aan het woord

Hey Janneke, je gedrevenheid, zorgvuldigheid en creativiteit zal vast ergens zeer welkom zijn, t.a.v. facilitair en/of office management. Succes!
Ina Nijhuis-Grobbe
Oud-leidinggevende Rabobank
Ik wens je een leuke job en passende werkomgeving. Met jou in de gelederen groeit een team. Samen sterk! Succes.
Simon Lenten
grafisch vormgever (leverancier)

En verder...

Natuurlijk

heb ik een CV. Deze website is mijn CV. Door op ‘Klik hier voor home’ te klikken kom je uit op mijn homepagina. En door op de >> van elk boxje te klikken, krijg je meer informatie. Toch liever een papieren CV? Via onderstaande knop is deze te downloaden. Ook heb ik de inhoud van deze pagina in een pdf gezet. Deze kan via de knop ‘printscreen’ worden gedownload. 

Deze specifieke pagina is speciaal voor deze vacature gemaakt en is alleen via de link in de mail te openen.

Ik hoop dat deze sollicitatie en mijn telefoongesprek met Jos van 7 december jl. aanleiding geeft voor een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Ik zou dat heel erg leuk vinden!

Hartelijke groet,
Janneke