Hier vind je meer indormatie over het werken met een CV-website

Ja, ik zou heel graag

als communicatie assistent aan de slag willen bij CZO en er voor zorgen dat alles m.b.t. de communicatie op rolletjes loopt! 

Graag stel ik mij aan jullie voor.

Vacature Communicatie assistent

Janneke Schokker

Aangenaam

Mijn naam is Janneke Schokker, woonachtig in Ommen.
31 jaar geleden ben ik bij een waterschap gestart als post en archief medewerker. Na een kortstondige juridische carrière heb ik in 1995 de overstap gemaakt naar het facilitaire werkveld. Eerst bij het waterschap en later bij de Rabobank.

Voor deze overstap ben ik een jaar voorlichter geweest en heb toen de interessante opleiding Overheidscommunicatie gedaan.  uiteindelijk ben ik daar niet in verder gegaan. Toch ben ik altijd degene geweest die de interne facilitaire communicatie heb verzorgd. Ik heb altijd geschreven en gecommuniceerd. Blijkbaar zit dat toch in me. 

Sinds 2019 werk ik niet meer in loondienst. Ik wil graag mijn eigen bedrijf starten, als virtueel assistent. Het afgelopen jaar heb ik mezelf daarom heel veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van communicatie, zoals o.a. het maken van een website, afbeeldingen maken voor sociale media en het ontwikkelen en sturen van een nieuwsbrief. Dat maakt, dat ik nu de skills heb die jullie vragen voor de  functie van communicatie-assistent. En een baan zoals deze voor 16 uur zou perfect zijn in combinatie met het uitvoeren van virtueel assistent-werkzaamheden. 

Ik wil daarom heel graag mijn vaardigheden, ervaring, kennis én enthousiasme inzetten om de communicatie van CZO zo helder en goed mogelijk te laten verlopen. Ik ben die aanpakker die snel leert!

Checklist ervaringen

Wat ben ik?

Structuurbrenger

Ik werk met actielijsten en rapportages voor een goed resultaat. Dat brengt duidelijkheid. Ook ben ik goed in het maken en structureren van teksten.
#organiseren #plannen #notuleren

Mooimaker

Ik ben goed in het mooi maken van rapportages en verslagen in de gewenste huistijl, maar natuurlijk let ik ook goed op de inhoud.
#communicatie #huisstijl

Aanpakker

Ik leer snel nieuwe tools en pak dingen op die anders blijven liggen. Ik kan snel schakelen. #ontzorgen #aanpakker #oplossingsgericht

Verbinder

Ik maak snel contact met mensen en beweeg me gemakkelijk door een organisatie.
#samenwerken
#netwerken
#contact

Dit breng ik

HBO-opleiding

Ik heb twee HBO-opleidingen: HEAO-economisch-juridisch en FM

Nauwkeurig

Ik kan goed teksten redigeren en omzetten in huisstijl

Resultaatgericht

Ik ben praktisch ingesteld en flexibel en vind altijd een oplossing om tot een goed resultaat te komen.

Proactief

Ik vind het leuk om het initiatief te nemen en nieuwe dingen voor te stellen

Communicatief

Ik ben communicatief zeer vaardig, mondeling én schriftelijk, met een voorkeur voor Jip en Janneke taal

Origineel

Ik hou er van om zaken anders dan anders te doen

Anderen aan het woord

Hey Janneke, je gedrevenheid, zorgvuldigheid en creativiteit zullen vast ergens zeer welkom zijn, t.a.v. facilitair en/of office management. Succes!
Ina Nijhuis-Grobbe
Oud-leidinggevende Rabobank
Ga je nog eens een nieuwsbrief versturen? Je schrijft zo leuk! Ik lees al je stukjes wel via FB en/of LI hoor, maar het voelde zo speciaal, een 'briefje' van jou in mijn mailbox...
Duco Schilstra
Vriend van vroeger

En verder...

Natuurlijk...

heb ik een CV. Deze website is mijn CV. Door op Klik hier voor home te klikken kom je uit op mijn homepagina. En door daar op de >> van elk boxje te klikken, krijg je meer informatie.
Toch liever een papieren CV? Via Mijn CV is deze te downloaden. Ook heb ik de inhoud van deze pagina in een pdf gezet. Deze kan via de knop Printscreen worden gedownload.

Deze specifieke pagina is speciaal voor deze vacature gemaakt en is alleen via de ontvangen link te openen.

Ik hoop dat deze sollicitatie aanleiding geeft voor een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Ik zou dat heel erg leuk vinden!

Hartelijke groet,
Janneke